Girl Study - Nootropics - Next Valley

Nootropics, wat zijn dat?

Nootropics, of smart drugs zoals ze ook wel genoemd worden, kunnen helpen om je beter in je vel te doen zitten. Er zijn veel verschillende stoffen die elk op hun eigen manier werken en hun eigen voordelen hebben. Op een compleet natuurlijke manier kun je zorgen voor meer energie, een betere concentratie, betere nachtrust en nog veel meer!

Ga naar de shop

Het is in Nederland al helemaal ingeburgerd om vitaminen en mineralen in te nemen als voedingssupplement. Deze houden het lichaam gezond. Toch zijn er nog niet veel mensen die supplementen nemen om hun hersens gezond te houden. En dat is eigenlijk een gemiste kans. Want je hersens zijn toch minstens even belangrijk als je lichaam? Met een gezonde geest voel je je beter en zal je ook direct lichamelijk beter presteren.

Wat kunnen nootropica allemaal voor jou beteken? Veel nootropics verbeteren je geheugen en zorgen voor een betere concentratie. Dit komt niet allen van pas als je studeert maar ook op de werkvloer! Daarnaast zijn er nootropics die een kalmerend effect hebben waardoor je ’s nachts beter kunt slapen en overdag minder stress ervaart. Ook voor mensen met een angststoornis kan dit enorm helpen. In het kort gezegd zorgen nootropica voor meer breinkracht.

Omdat je bij het gebruik van nootropics meestal zeer weinig tot geen bijwerkingen ervaart is het heel veilig om te gebruiken. Naast de bovengenoemde voordelen zorgen deze smart drugs ook voor een betere gezondheid van de hersens. Ze stimuleren bijvoorbeeld de aanmaak van neurotransmitters en helpen bij de communicatie tussen linker- en rechter hersenhelft. Omdat er zo veel verschillende soorten nootropica zijn is er voor iedereen wel een combinatie te vinden die zorgt voor optimaal effect. Lees wel altijd goed over de maximale dosering en overschrijdt deze niet. Beginnen met een lagere dosering wordt aangeraden. Op deze manier kun je zien wat een bepaalde nootropica precies met jouw lichaam doet. Blijft het gewenste effect uit? Dan kun je de dosis verhogen tot je aan de maximale aanbevolen hoeveelheid zit.

Nootropics bieden dus een scala aan voordelen waarbij de precieze werking van persoon tot persoon kan verschillen. Wie weet merk jij binnenkort ook een betere concentratie en geheugen, kun je beter ontspannen en verdwijnen stressgevoelens naar de achtergrond!

Ga naar de shop

Ondanks meerdere onderzoeken naar noötropica kan en mag er geen gezondheidsclaim op de werking en eigenschappen van de producten worden gemaakt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen!