Winkelmand

Veelgestelde vragen

Reggin

Hey, ik vroeg mij af hoe legaal dit allemaal eigenlijk is? En of er bovendien een manier is om te controleren of het ook echt de geadviseerde stoffen bevat?

Vind het een beetje fishy aangezien deze website uit het niets is opgedoken.

Zowel de ingrediënten, producten en de organisatie Next Valley zijn allemaal legaal.

De gebruikte ingrediënten vallen veel al onder de zo genaamde nootropica categorie. Dit zijn stoffen die cognitieve vaardigheden activeren en verbeteren. Sommige nootropic stoffen zijn al bekend doordat ze gebuikt worden in regulieren vitamine supplementen, energie dranken en zelfs in dagelijks voeding. Andere zijn mindere bekend als reguliere voedingssupplement maar voor ‘doorgewinterde’ nootropica gebruikers zijn dit bekende stoffen.

Een paar nootropic stoffen zijn erkent als medicatie en mogen niet zonder dokter indicatie worden verstrekt. Deze stoffen worden niet gebruikt in onze producten. Ook mag er van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit geen gezondheidsclaim worden gemaakt op de werking en eigenschappen van de producten. Dit is niet alleen bij nootropica maar ook bij andere reguliere voedingssupplementen. Omdat het juridische niet duidelijk is of er wel verwezen mag worden naar sommige onderzoeken heeft Next Valley er voor gekozen om dit voorlopig niet te doen. Maar via zoekmachines zoals Google is hier veel informatie over te vinden.

De webshop van Next Valley is een redelijke nieuwe webshop, er is voor een zo genaamde ‘soft-launch’ kozen met minimale promotie en product aanbod. De organisatie achter de webshop is niet nieuw. Next Valley is een Nederlands bedrijf dat meerdere websites en webshops beheerd.

Next Valley maakt gebruik voor de basisgrondstoffen van leveranciers vanuit USA, Duitsland, Nederland, China en India. Onze leveranciers zijn erkende aanbieders met strikte kwaliteitsstandaarden, iedere grondstof wordt voorzien van een ‘Certificates of Analysis’.

Jaron

Hallo,

Wat is de verzendtijd van owl genius?

Gr Jaron

De bestellingen worden dezelfde dag verwerkt en de volgende dag aangeboden aan de reguliere post van PostNL. Voor bezorging in Nederland hanteert PostNL een indicatieve bezorgtijd van 1 werkdag.

Bestellingen met een bezorgadres in België worden via Priority van PostNL verzonden. Voor Postbezorging in België hanteert PostNL een indicatieve bezorgtijd van 2 – 3 werkdagen.

Meer informatie op onze klantenservice verzending pagina.

Joanna

Hoi,

Kunt u mij de lijst met ingrediënten/stoffen van de Owl Genius capsule geven?

Meer informatie kan je vinden op de product pagina. Hier vindt je o.a. de ingrediënten en de gebruiksaanwijzingen.

Onder de verschillende ‘tabs’ staat de gevraagde informatie.

Wytze

Beste,

Ik heb zojuist een bestelling geplaatst en betaald, maar bij mijn bestelstatus staat nog ‘wacht op betaling.’ Er is vermoedelijk iets fout gegaan na mijn betaling en de terugkoppeling naar jullie site.

Soms krijgen we de status van een betalingen vertraagd door van onze payment provider (bijv. iDEAL). Deze worden binnen 1 werkdag handmatig gecontroleerd en bijgewerkt.

Ondanks meerdere onderzoeken naar noötropica kan en mag er geen gezondheidsclaim op de werking en eigenschappen van de producten worden gemaakt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen!