Limitless NZT-48 Nootropics Next Valley

Limitless krijgt vervolg!

De spraakmakende film ‘Limitless’ heeft een vervolg gekregen in de vorm van een serie bij CBS. In deze film ‘Limitless’ volgde we het leven van Eddie, een hopeloze schrijver die geen motivatie meer kon vinden voor de dingen in zijn leven. Met de smartdrugs NZT-48 werd hij opeens sneller, leerde hij beter en werd hij een beter man. Door NZT werd zijn leven jaloersmakend! Hij verdient bakken met geld, krijgt zijn leuke vriendin terug en is iedereen minstens tien stappen voor.

In de serie ‘Limitless’ gaat de verhaallijn van Eddie door. Te zien is hoe hij zijn geheim over NZT deelt met Brian Finch. Finch ontdekt wat NZT voor hem kan betekenen en gaat het ook gebruiken. Dan wordt Brian gedwongen om zijn verbeterde cognitie te gebruiken voor het oplossen van complexe politiezaken. Hij lijkt immers erg slim en doordacht. Herinneringen kan hij ook binnen een mum van tijd terughalen. Door de vele informatie waarover hij hierdoor beschikt, is hij tot vele in staat. Waar andere mensen niet meer verder konden, gaat Brian verder. Eddie is inmiddels uitgegroeid tot mogelijke presidentskandidaat. Hij gebruikt zijn macht over Brian om dingen bij de politie voor elkaar te krijgen. Dat brengt hen beide in gevaar.

Brian werkt samen met speciaal agent Rebecca Harris. Ze is een geweldige onderzoeker met een heel duister verleden. Speciaal agent Boyle is ook een collega van Brain. Hij is een voormalig militair officier. Door NZT-48 is Brian een soort superagent. Geen FBI agent is beter of slimmer dan hij. Dat maakt Brian de ergste nachtmerrie van criminelen en het paradepaardje van het FBI bureau. Samen met zijn collega’s krijgt hij alles voor elkaar. Slachtoffers en nabestaanden kun zo echt rust krijgen. Criminelen krijgen wat ze echt verdienen. Dit belooft natuurlijk een serie te worden vol actie en drama.

NZT stelt Brian dus in staat om goede dingen te bereiken. Slechte mensen worden opgepakt en de politie wordt geholpen. Dat geeft Brian een goed imago. Door samen te werken met Eddie is hij echter ook weer slecht bezig. Deze mooie tegenhanger geeft de serie verrassende wendingen. NZT is eigenlijk het onderwerp van deze serie. Deze smartdrugs maakt alles mogelijk! Het is gaaf om te weten dat deze smartdrugs in ons echte leven, in een andere vorm, ook bestaat. Er zijn namelijk zogenaamde nootropics in omloop. Deze smartdrugs zorgen ervoor dat je geconcentreerder kunt werken, meer energie hebt en dat je veel voor elkaar kunt krijgen. Deze gave vorm van smartdrugs is niet zo krachtig als NZT, maar kan wel veel voor jou betekenen!

Ondanks meerdere onderzoeken naar noötropica kan en mag er geen gezondheidsclaim op de werking en eigenschappen van de producten worden gemaakt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen!