Creatine HCL

Wat is Creatine HCL?

Creatine hcl is een stof die voornamelijk helpt bij gemakkelijkere en snellere opbouw van spieren. Dit gebeurt niet automatisch: je zult zelf nog steeds naar de sportschool moeten om te trainen. Creatine hcl is water oplosbaar. Dit is belangrijk want in ons lichaam kan het alleen actief zijn wanneer het is opgelost. Opgelost en wel wordt het makkelijk opgenomen in het bloed. Hierdoor heb je geen last van bijwerkingen die je wel ziet bij sommige andere vormen van creatine zoals een opgezwollen buik, problemen bij de spijsvertering en het vasthouden van water. Je hoeft niet te wachten tot de oplaadfase voorbij is: creatine hydrocholrine werkt direct.

Eigenschappen

Zoals eerder genoemd helpt creatine hcl enorm bij het opbouwen van spieren. De spiermassa wordt niet alleen makkelijker opgebouwd, maar ook sneller. Creatine hcl is geschikt voor de gevorderde of beginnende sporter, voor man en vrouw en voor duursporters, krachttrainers en alle sporten ertussenin. Creatine hcl zorgt voor betere prestaties tijdens het sporten en verbeterde spiergroei na het sporten. Het werkt dus op allerlei fronten.

Dosis

De dagelijks aanbevolen dosis is 750 mg. Je kunt zelf kiezen of je dit in één keer wil innemen of dat je de hoeveelheid over de dag verdeelt. Meestal gebruikt men creatine hcl of vóór de training, of direct na de training. Zo heb je optimaal baat bij de energie die je spieren krijgen en wordt ook het herstel van de spieren direct gestimuleerd. Op dagen dat je niet traint kun je creatine hcl het beste bij het ontbijt innemen. Drink altijd ruim voldoende water bij het innemen. Creatine hcl werkt immers het beste wanneer het volledig is opgelost!

Bijwerkingen

Er zijn tot op heden geen bijwerkingen gevonden bij het gebruik van creatine hcl. Deze nootoropic mag daarom het hele jaar door gebruikt worden.

  • Ondanks meerdere onderzoeken naar nootropica kan en mag er geen gezondheidsclaim op de werking en eigenschappen van de producten worden gemaakt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen!