Caffeine Anhydrous

We kennen het allemaal wel: zo’n dag waarop je moeilijk je bed uit komt, zelfs nadat je genoeg geslapen hebt. Of zo’n dag waarop je om vier uur eigenlijk al je bed in wilt duiken omdat je ontzettend moe bent. Een van de oplossingen van het vermoeide gevoel is het drinken van een stevige kop koffie of espresso. Je zult je bijna meteen een stuk minder moe voelen en daarmee de dag goed kunnen beginnen of de laatste uurtjes op werk goed kunnen doorkomen. Caffeine Anhydrous als supplement doet hetzelfde als een stevige kop koffie, maar dan nog een beetje meer.

Wat is Caffeine Anhydrous?

Caffeine Anhydrous is een molecuul dat ontzettend snel door het lichaam geabsorbeerd kan worden. Vijftien minuten na inname begint het caffeine niveau al te stijgen en die piek komt een uur na inname. De bloed-breinbarrière kan zonder moeite gepasseerd worden omdat het molecuul vetoplosbaar is.

Eigenschappen

Caffeine Anhydrous is een vorm van caffeine die nog effectiever werkt om zowel mentale als fysieke functies te versterken. De stof stimuleert het centraal zenuwstelsel waardoor je meer alert bent, je minder moe voelt en beter kunt presteren omdat slaaptekort en verveling naar de achtergrond verdwijnen. Zelfs sporters kunnen baat hebben bij het gebruik van caffeine anhydrous. Zowel bij korte krachtinspanningen als uithoudingsvermogen. Het effect is dus merkbaar op het mentale gestel als op de spieren. Caffeine is wereldwijd veruit de meest gebruikte nootropic. Het kortetermijngeheugen en concentratie worden maximaal benut.

Dosis

De dosering van caffeine anhydrous is heel erg belangrijk. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 50mg. Er kan een afhankelijkheid optreden dus het beste gebruik je deze smart drug met tussenpozen, vooral zij die enigszins verslavingsgevoelig zijn. Overschrijdt de dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet, en drink hiernaast ook niet (veel) koffie, omdat je dan misschien toch teveel caffeine binnenkrijgt.

Bijwerkingen

Bij normaal gebruik komen er weinig tot geen bijwerkingen voor. Heb je echter (structureel) teveel caffeine anhydrous gebruikt en verminder je de inname? Dan krijg je vaak te maken met slapeloosheid, rusteloosheid of hoofdpijn.